Depozit anvelope in Moldova, Chisinau

Noi vom pastra anvelopele voastre intr-o stare ideala!

Depozit de cauciucuri in Chisinau

Conform legislatiei Republicii Moldova proprietarul unui autoturism trebuie sa aiba in posesia sa doua seturi de anvelope, de vara si de iarna. Dar, odata cu schimbarea anvelopelor pentru o perioada anumita, apare intrebarea: Ce de facut cu anvelopele care au fost schimbate? Pornind de la aceasta intrebare, vulcanizarea mobila Hotel-Anvelope.md a creat serviciul hotel anvelope. Cu alte cuvinte, acesta este un spatiu special amenajat care corespunde tuturor normelor necesare unei depozitari in siguranta. Desigur, dumneavoastra puteti sa pastrati anvelopele dumneavoastre in locuinta proprie, sa zicem la balcon, in garaj, sau intr-o debara, dar nimeni nu poate prezice daca calitatea anvelopelor nu va fi deteriorata in urma sederii pe o perioada indelungata intr-un spatiu neprielnic de depozitare roti auto. La depozitul de anvelope, acestea sunt monitorizate in permenenta de catre specialistii nostri, sunt stocate intr-o pozitie speciala conform tipului acestora, umiditatea fiind in totalitate exclusa, si este aleasa o temperatura optima de pastrare. In plus, tarife pentru depozitare anvelope este unul destul de avantajos, accesibil pentru orice client. Serviciul depozitare cauciuri este disponibil pentru toti locuitorii Republicii Moldova. Nu are importanta in ce regiune a Moldovei locuiti, noi vom veni la dumneavoastra in orice perioada sau timp pentru a lua anvelopele spre depozitare. La finisarea termenului indicat sau in dependenta de dorinta clientului noi vom livra pneurile inapoi. Serviciul este accesibil zi si noapte, iar consultantii nostri vor fi gata sa raspunda la orice intrebare referitoare la depozitare sau alte servicii prestate de vulcanizarea mobila..

Depozitul de cauciucuri este creat in special pentru clienti, functia sa principala fiind pastrarea proprietatii cauciucurilor si eliberarea spatiului personal. Este mult mai simplu de pastrat anvelopele la un depozit amenajat cu conditii prielnice pentru o depozitare in siguranta, decit de cautat un spatiu liber la dumneavoastra acasa unde calitatea acestora va avea de suferit. La Hotel-Anvelope.md serviciul depozitare corecta cauciucuri este valabil atit pentru anvelopele de vara, cit si pentru cele de iarna. Respectarea sigurantei anvelopelor este garantata prin contractul semnat cu clientul in care sunt stipulate toate responsabilitatile noastre. Hotel de anvelope – serviciu comod si accesibil pentru fiecare, valabil pe tot teritoriul Republicii Moldova. Hotel anvelope cu depozitare cauciucuri la un pret avantajos doar la Hotel-Anvelope.md. Deplasarea in siguranta a clientilor nostri – este prioritatea noastra de baza.

Depozit anvelope sezonal este cea mai buna solutie pentru pastrarea calitatii pneurilor pentru o perioada cit mai indelungata. Serviciul “depozit anvelope” este la dispozitia dumneavoastra in orice parte a zilei si a noptii. Noi lucram zi de zi, fara pauze si fara zile libere pentru clientii nostri. Deci, nu ezitati sa ne apelati atunci cind dumneavoastra va este comod.

Preturi pentru depozitare roti

Depozitarea anvelope fara jante

R15 - R20 899 lei

Depozitarea anvelope cu jante

R15 - R20 1199 lei

De ce noi?

Compania noastra depoziteaza anvelopele in Moldova incepind cu anul 2015 si de atunci se bucura de mii de clienti multumiti. Noi ne perfectionam tot timpul, imbunatatind calitatea si cantitatea serviciilor. Mai in jos, noi am indicat trei calitati de baza ale companiei noastre.

Cele mai bune conditii de depozitare

La depozitele noastre intotdeauna sunt monitorizate temperatura si umiditatea, deoarece pentru pastrarea anvelopelor aceasta este foarte important. Temeperatura setata este diferita, in dependenta de tipul de sezon al anvelopelor.

Incheierea contractului

In comparatie cu multe companii de depozitare a anvelopelor, noi incheiem un contract oficial cu clientul, in care stipulam toate cerintele ce necesita a fi respectate si indeplinite de noi. Cu contractul, dumneavoastra veti fi linistit privind securitatea anvelopelor voastre.

Deplasare la client

Nu trebuie sa plecati la vulcanizare pentru ca anvelopele voastre sa fie demontate si dupa aceasta sa mergeti la depozit pentru a lasa anvelopele la pastrare, caci noi vom face totul in locul dumneavoastra! Vom veni, le vom demonta, vom incheia contractul si vom pleca cu anvelopele.

Отзывы о нас

Alexandru Belausov

Un serviciu excelent, sotia intotdeuana era nemultumita de mirosul de la balcon, nemaicatind la faptul ca ocupa foarte mult spatiu. Am sunat baietii si ei au luat anvelopele la depozit, miros de cauciuc in casa nu mai este, a aparut spatiu liber, sotia este multumita.

Maxim Covalenco

S-a spart roata in drum spre Falesti, prin apropiere nici o masina, cu greu am prins retea si am gasit vulcanizarea mobila. Am sunat, au venit peste 40 minute, au schimbat anvelopa si mi-au spus ca aceasta s-a spart din cauza pastrarii sezoniere incorecte a pneurilor. Eu nu stiam ca nu este admisisbil de pastrat anvelopele in garaj unde este o umiditate inalta. Odata ce am ajuns acasa i-am sunat si am lasat anvelopele la ei, pentru ca asa ceva sa nu se mai intimple.

Marat Untila

La cumpararea noilor anvelope am fost sfatuit sa pastrez anvelopele doar la depozite specializate, eu am pus sfatul in practica si nu am mai simtit niciodata disconfort din cauza anvelopelor la balcon!